30-06-11

Bakker een veelzijdig beroep

Bakker een veelzijdig beroep

en dit kan je leren bij ons.

In de Nieuwe bakkerij lokalen.

 

Je bereidt brood, speciaal brood, luxebrood, broodjes, gebak of taarten. Je gebruikt daarbij bloem of halfbereide producten en andere ingrediƫnten.
Je gebruikt meestal mechanische hulpmiddelen of automaten, zoals een mechanische kneedmachine, een weeg- en verdeelmachine en een gecontroleerde gistingskamer.
Soms maak je banket of traiteurbereidingen, zoals quiches en pizza's, of help je daarbij.
Je plant het werk en bereidt het voor. Je verzamelt het nodige materiaal en materieel. Je bewaart de afgewerkte producten en grondstoffen.

Tijdens de vakantie kan je vanaf

1/07 tot 8/07en van 22/08 tot 31/08

inschrijven tussen

9 tot 12.30 uur en 13 tot 17 uur.

in de Groenestraat 172

8800 Roeselare

 

 

18:32 Gepost in school | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.